Novinky

BRUSSEL DESIGN MARKET 2023

Vespera design přijala pozvání od Czech Trade, se kterou spolupracuje, na mezinárodní veletrh BRUSSELS DESIGN MARKET, který se koná o víkendu 18.-19. března 2023 v Bruselu. Tato akce je tradiční B2B a B2C akcí, kterou navštěvují tisíce lidí nejen z Belgie, ale také z Nizozemí, Velké Británie, Francie, Německa, Lucemburska a dalších zemí. Brussels Design Market je každoročním událostí, jedná se o největší trh s designovým nábytkem a dekoracemi ve svém druhu v Evropě. Brussels Design Market se koná v historickém areálu Tour & Taxis. Vzhledem k velikosti a rozmanitosti trhu, je zde co vybírat pro každého, kdo má zájem o designový nábytek.

328063~1
 - 8.3.2023

Pořízení CNC routeru

CNC FRÉZA ROUTER je nástroj, který umožňuje velmi přesné a efektivní řezání materiálů, včetně dřeva, plastů a kovů. Pro čalouníky je tento nástroj neocenitelný při výrobě sedaček, matrací a dalších čalouněných výrobků. CNC FRÉZA ROUTER dokáže vytvořit dokonalé tvary a rozměry, které jsou nezbytné pro vytvoření dokonalého kusu nábytku. CNC FRÉZA ROUTER dokáže zpracovat PUR pěnu, dřevo a další materiály s velkou přesností a bez deformace.

 - 13.2.2023

8. ročník LVHF

8. ročník Lednicko - Valtický hudební festival 2023 se ponese ve znamení mladých talentů. V termínu od 23/9 - 7/10 2023. LVHF 2023 podpoříme.

LVHF_banner_web_CZ
 - 11.1.2023

Nová pila

Pila dokáže řezat PUR pěnu velmi přesně a bez deformace. Díky této pile jsme schopni snadno a rychle vytvářet požadované tvary z PUR pěny pro naše čalouněné výrobky. S pilou můžeme řezat PUR pěnu velmi rychle a snadno, což nám zároveň zkracuje dobu potřebnou k dokončení vašeho projektu.

 - 12.12.2022

7. ročník Lednicko-valtického hudebního festivalu (LVHF)

7. ročník Lednicko-valtického hudebního festivalu (LVHF) Nadšení, radost i dobrá nálada se nesly 7. ročníkem Lednicko-valtického hudebního festivalu (LVHF). Organizátoři připravili osm koncertů klasické hudby, které se uskutečnily od 24. září do 8. října 2022. Výsledkem je získání nového koncertního místa jakým je Zámeček Pohansko i premiéra skladby napsaná pro festival. Celý ročník se programově pohyboval okolo odkazu moravských Charvátů, jež na území jižní Moravy v minulosti žili. Zůstáváme hrdými partnery, děkujeme.

 - 24.9.2022

Přeměna showroomu

Válka je vždycky nespravedlivá. Válka je jedním z nejhorších konfliktních stavů, které mohou postihnout lidskou společnost. Většina lidí souhlasí s tím, že válka přináší pouze ničení, ztráty na životech, utrpení a bolest. Proto jsme pomohli dvěma ukrajinským maminkám s dětmi, které našli útočiště u nás ve firmě, v prostorách zrušeného SHOWROOMU, který byl tak předělán na ubytovací jednotku.

 - 6.3.2022

Užijte si festival s naším nábytkem

Jako každoročně, i pro letošní ročník hudebního festivalu jsme převlékli nábytek do festivalového motivu. Přinášíme vám možnost podívat se jak to hosteskám sluší, když do něj usednou. A co víc, ještě stále si jej sami můžete vyzkoušet. Festival ještě nekončí!

  Děkujeme festivalu a fotografu @pavelkristianjr za poskytnutí fotografií.
 - 8.10.2021

LVHF 2021 začal!

6.ročník LVHF byl zahájen!

Vážení příznivci klasické hudby a nevšedních zážitků. Dovolujeme si vás informovat, že letošní ročník Lednicko-valtického hudebního festivalu byl slavnostně zahájen. Již po páté v řadě zde můžete kromě hudby obdivovat i sedací nábytek, který každý rok oblékáme do nového festivalového motivu.

Těšíme se zde na setkání s vámi.

LVHF2021_orlinski-matheus-c-Pavel-Kristian-ml
 - 3.10.2021

Proměna výrobního areálu

Proměna našeho výrobního areálu byla dokončena.

Podařilo se nám při ní zcela proměnit vyznění areálu. Z původní zelené fasády se stala příjemně šedá. A hlavně jsme zapracovali na orientačním značení v rámci firmy, takže nyní už přesně budete vědět kam jít když chcete navštívit náš showroom nebo si prohlédnout výrobu a jak co vyrábíme.

Těšíme se na vaši návštěvu.

 - 18.8.2021
logo_vespera_v7

Kontaktní údaje

Sídlo společnosti

Na Dědině 6, Rebešovice, 664 61,
Česká Republika

IČ: 27742229
DIČ: CZ27742229

společnost zapsána u Krajského soudu v Brně, spisová značka C 55853

Copyright 2021 VESPERA ©  Všechna práva vyhrazena